سفارش تبلیغ
صبا ویژن

« فضا سازی ضد انقلاب »
89/8/8 - 1:35 ص
فضاسازی سنگین رسانه های ضدانقلاب علیه اقتصاد ایران

برخی از رسانه ها و افراد با سیاه نمایی و القای موضوعات ناصحیح سعی در القای تفکرات منفی و استرس زا در اذهان عمومی درباره طرح هدفمند کردن یارانه ها هستند.

این روزها که کشور به سمت تحول جدی و سرنوشت ساز اقتصادی حرکت می کند، تمام مسئولین و مردم را بر آن داشته تا با تمرکز کامل بر روی این موضوع به هر چه بهتر انجام شدن آن عمل کنند.

تمام دستگاه های مسئول و سران سه قوه با هم دلی و جدیت کامل در کنار مردم آماده ی هر چه بهتر انجام شدن این جراحی بزرگ اقتصادی است.


اما در این بین برخی از رسانه ها و افراد با سیاه نمایی و القای موضوعات ناصحیح سعی در القای تفکرات منفی و استرس زا در اذهان عمومی هستند.


این طرح بزرگ اقتصادی به حدی با اهمیت است که حتی رسانه های معاند نظام جمهوری اسلامی خصوصا بی بی سی فارسی قسمتی از وب سایت خود را به این موضوع اختصاص داده است.


در بین این هجمه های زیاد برای ایجاد خدشه به اجرای این طرح عظیم اقتصادی نیز برخی از رسانه های داخلی نیز با ارائه اخباری در قالب مصاحبه و یا تحلیل نادرست و القای تحلیل های منفی طوری عمل کرده اند که به عنوان پیاده نظام رسانه ها و دشمنان نظام قرار گرفته اند.



سایت وابسته به سازمان سیا "روز آنلاین" که تبحر خاصی در به چالش کشاندن و جنجال آفرینی دارد و نیز نقش اساسی ای را در جمع آوری افراد برای اغتشاشات و آشوب های بعد از انتخابات را دارد، این بار موضوع طرح تحول را مبنای کار خود قرار داده و به هر نحوی  به دنبال سیاه نمایی در مورد این طرح عظیم در افکار عمومی  است.


این سایت در مصاحبه ای  که با یکی از دانشگاهیان انجام داده از زبان وی اینگونه آورده که :"تحریم ها کل اقتصاد کشور را زیر ضرب می برد" و "با اجرایی شدن به اصطلاح هدفمند شدن یارانه ها، جامعه در آستانه و انتظار انفجار قیمت ها قرار دارد".


این در حالی است که تمام سران سه قوه آمادگی کامل خود را برای مقابله با هر گونه تخلف و افزایش نابجا و غیر قانونی قیمت ها اعلام کرده و بخش هایی را برای برخورد جدی با این نوع تخلفات پیش بینی کرده ادند.


این سایت در جای دیگر از زبان این فرد هدفمندکردن یارانه ها را موجب برهم خوردن و از بین رفتن تولید کننده ها و نهایت ورشکسته شدن آنها دانسته و این را در کنار تحریم ها باعث ایجاد آسیب های جدی به تولید داخلی بیان کرده است.


این سیاه نمایی که جز برداشت های سیاسی به نفع جریان معاند نظام را در دستور کار خود قرار داده و القای بی کاری را به علت نبود تولیدات در داخل نتیجه گیری کرده است.



در این مصاحبه آمده "وقتی از تهدیدی که متوجه بخش صنعت هست صحبت می کنید، منظورتان صنایع تحت مالکیت دولت است یا بخش خصوصی را هم منظور می کنید؟ 

- هردو؛اما بطور مسلم بخش خصوصی آسیب پذیرتر است. چرا که صنایع تحت مدیریت بورژوازی بوروکرات و نظامی، بند نافشان برای واردات وتوسعه به درآمد ارزی نفت وصندوق اسبق ذخیره ارزی وصل است، اما دولت به تعهدات خود، حتی برای صادرکننده های نمونه عمل نکرده، چه رسد به اینکه برای واردات یا تحقیق و توسعه به آنها کمک کند. بعلاوه بودجه عمرانی دولت در عمل به یک سوم برنامه تنزل کرده و این به معنای کاهش تقاضا بخصوص برای صنایع ساختمانی است، که از سوی دیگر تحت تاثیر رکود مسکن اند. در صنایع تحت کنترل دولت حالا رجزخوانی برای خارجی ها هم می شود، مانند آنچه  در باره صنایع خودرو سازی مثل پژو گفته وپس گرفته شد، ولی روشن است کارخانه های خودرو سازی اگر در ایران تعطیل بشود، که می توان گفت در آستانه اش هستیم، ما با تعطیلی یک بخش بزرگی از صنعت روبرو هستیم. چون ضریب فزایندگی در صنعت اتومبیل سازی ـ مثل همه جای جهان ـ  بسیار بالاست، درنتیجه ضریب کاهندگی آن هم بالا خواهد بود.  تولیداتی مانند، شیشه، لاستیک سازی، ورق و قطعات فولادی و غیره با صنعت خودرو در تماس است و  جدول "داده- ستانده ها"  نشان می دهد که بخش اتومبیل سازی بیشترین اثر فزایندگی را در صنایع ایران دارد. منظور اینکه علاوه بر  صنایع بطور معمول کوچک ومتوسط  بخش خصوصی که بطور مستقیم در حال از پای درآمدن اند، وقتی صنایع بزرگ  بخش دولتی تهدید بشود، صنایع اقماری آن ها که معمولاً بخش خصوصی است، مورد آسیب قرار میگیرند چون دسترسی ارزی انها نیز از بخش دولتی بسیار کمتر است. الان بسیاری خریدها را بخش دولتی بصورت چمدانی انجام می دهد! یعنی چون بانک های خارجی ریسک نقره داغ شدن از طرف آمریکا را نمی پذیرند و در مبادلات شرکت نمی کنند،  چمدان دلار را برمی دارند و می روند و خرید های شان را می کنند. اما بخش خصوصی هم چنین امکانی ندارد، وهم به دلیل  شرایط رکود اقتصادی و قیمتهای بالای تولیدش نمی تواند کالایش را بفروشد تا تعهد ارزی کند یا ارزی بخرد. البته برای دولت هم این وضع قابل تداوم نیست. "

در جای دیگر نیز سعی شده تا این طرح و تفکر اقتصادی را مخالف با جریان عدالت و آزادی جلوه دهد.



اما آنچه که حائز اهمیت است، اینکه طرح تحول اقتصادی مبنای ایجاد عدالت در بین اقشار جامعه را هدف اصلی خود قرار داده و این طرح بر آن است تا از هدر رفتن مقادیر زیادی از هزینه و بودجه کشور جلوگیری شود، خصوصا هزینه هایی که در قسمت انرژی هدر می رود.


در این بین یکی از مسائل دیگری که با اجرا شدن این طرح مهم و اساسی رخ خواهد داد، هدفمند شدن هزینه ها و جاری شدن آن به دست تولید کنندگان برای افزایش تولید و در کنار آن صادرات و لذا موجب افزایش بهره وری خواهد شد.



به طور کل هدفمند کردن یارانه ها به تنهایی زمینه ی صرفه جویی میلیاردها دلار از بودجه کشور را در بر دارد که این میزان از بودجه به سمت سبد خانوارها اضافه خواهد شد که خود آنها در این موضوع تصمیم گیر باشند.



  •        کلمات کلیدی :
  •         نوشته شده توسط :سهیلی ... نظر ...